- Væghøjttaler med en førsteklasses og rig lyd
- Pianolakeret sort kabinet, der kun er 11,5 cm dybt
- 2-vejs konstruktion med 30 mm dome og et 5,5" mellembånd/bas
- Otte forskellige stoffronter medfølger
- Kompletter med en aktiv subwoofer - eksempelvis DLS egen Flatsub - for et rigere omfang i bassen
- Angivet pris er pr. stk!
DLS Flatbox D-One - højttalerne med den høje WAF-faktor
Vil du have et par Flatbox til musikken eller fem højttalere til hjemmebiografen? Forestil dig med et indre billede, hvordan de store og pladskrævende gulvhøjttalere er væk, og hvordan stilrent og meget hyggeligere stuen kan blive ved at få højttalerne op på væggen. Det svenske DLS har med sin Flatbox-serie taget et fast greb om markedet for denne stadigt voksende type højttaler til det moderne hjem.
Et nyt og friskere design
Dagens Flatbox-modeller har - udover forbedrede lydegenskaber - fået ændret nogle kosmetiske detaljer, som de fælles deler. Kabinettets kanter har fået en større runding, og stoffronterne har fået afskårne kortsider. Basporten på siden er slidsede i stedet for at have en trattformet åbning, noget der gør, at højttaleren kan håndtere mere luftstrøm uden at skabe blåselyde. "DLS Sweden" er trykt på kabinetfronten i hjørnet. Tilslutningen er blevet smidigere med trykforbindelser, der kan håndtere bananstik, og kabinetbagsiden har bløde og gevindede gummifødder, der giver plads til højttalerkablet bagtil og også kan kompensere for en ikke helt jævn væg.
God lyd på væggen kræver omtanke
Selvom en DLS Flatbox-højttaler er flad i formen, så er dens lyd det modsatte. DLS har ved udviklingen taget hensyn til de akustiske fænomener, som en højttaler ofte møder ved vægplacering, noget der normalt set ikke er helt optimalt. Men ved at beregne frekvenskurven bliver lyden ikke nær så basdøvende og flad, som man først tror. For at citere magasinet Hifi&Musik, da de testede Flatbox XL: "Lydlandskabet bliver langt fra noget fladt fald".