Nyheder fra Tershine

Skjul filtre
Filtrer
Pris
Mærker
    Tershine
På lager
    Ja

Nyheder fra Tershine - Seneste nyt og tilbud

Tershine er et svensk mærke, der hurtigt har opbygget et navn inden for bilplejebranchen. Med et stærkt fokus på kvalitet og enkelhed skaber Tershine produkter, der gør bilpleje lettere, hurtigere og mere effektivt for både amatører og professionelle. Alle produkter er nøje udviklet for at give det bedst mulige resultat, uanset om det drejer sig om at rengøre, beskytte eller opfriske bilens overflader.

Tershine tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter, med alt fra shampooer og affedtning til vokse og keramisk lakbeskyttelse. Hvert produkt er udviklet til at være nemt at bruge og levere et skinnende og holdbart resultat, uanset om du arbejder i garagen derhjemme eller på et bilplejeanlæg. Deres produkter er desuden skånsomme både mod lakken og miljøet, noget som mange sætter pris på.

Som et mærke grundlagt på passion for biler og bilpleje fortsætter Tershine med at udvikle og forny deres sortiment for at imødekomme behovene hos dagens entusiaster. Med konstant innovation og et øje for detaljer er Tershine et oplagt valg for dem, der ønsker at give deres bil den bedste pleje. For dig, der er på udkig efter produkter af høj kvalitet til bilpleje, er det altid værd at holde øje med Tershines seneste lanceringer og nyheder.

Nyheder fra Tershine

Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.