Nyheder fra DLS

Skjul filtre
Filtrer
Pris
Mærker
    DLS
På lager
    Nej Ja

Nyheder fra DLS - Opdateringer inden for lydteknik

DLS har en lang historie med at levere lyd af højeste kvalitet uanset kategori, med sine rødder i Sverige siden 1979. Producenten har altid stræbt efter at kombinere solidt design med en stærk passion for lyd, hvilket har gjort dem til et velkendt navn inden for bil- og hjemmelyd over hele verden. Gennem årene har DLS fortsat med at udvikle produkter for at imødekomme de høje krav hos dem, der søger det allerbedste inden for lyd.

DLS lancerer regelmæssigt nye produkter, der passer til alt fra audiofile og konkurrencebiler til dem, der blot ønsker at opgradere lyden. Blandt nyhederne finder du forstærkere og højttalere, der giver din bil en fantastisk opgradering. Produkterne er designet til at levere klart og dynamisk lyd til en konkurrencedygtig pris, uanset om du blot ønsker at forbedre bilens originallud eller bygge et mere avanceret system.

Producenten udvider konstant sit sortiment og har mange spændende modeller planlagt for fremtiden. For dem, der er interesserede i de nyeste innovationer fra DLS, hold øje med kommende nyheder og opdateringer!

Nyheder fra DLS

Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.